User Tools

Site Tools


start

CS4Girls


De ce organizăm acest eveniment?

Cu toții cunoaștem numărul redus de fete prezente în domeniul calculatoarelor și implicit al celor care dau la Facultatea de Automatică și Calculatoare. Noi credem în energia feminină și am hotărât să o susținem. De aceea organizăm acest eveniment, CS4Girls desfășurat pe parcursul a două zile în care ne dorim să dezvăluim fetelor de liceu câteva din nenumăratele fațete ale acestui domeniu.

De ce să participi?

Ești entuziastă? Îți plac calculatoarele, dar nu știi de unde să începi? Crezi că nu este tocmai un domeniu potrivit pentru o fată? Este timpul să te înscrii la CS4Girls, un eveniment care își propune să realizeze o scurtă introducere în ceea ce ar putea însemna să fii inginer de calculatoare și care probabil îți va clarifica răspunsul la aceste întrebări. Este un eveniment de la fete pentru fete la care ai ocazia să întâlnești computer girls care îți pot împărtăși din experiența lor și care te vor învăța lucruri noi și interesante. Nu în ultimul rând, promitem că va fi fun.

Prezentare curs

Cursul se adresează fetelor de liceu din clasele a noua și a zecea. Numărul de locuri este limitat, așadar selecția celor 30 liceene se va face pe baza răspunsurilor din formularul de înscriere. Important! Targetul sunt fete din clasele a IX-a si a X-a care nu au cunostinte avansate de programare, algoritmi sau networking.

Cursul se va desfășura în weekend-ul 18-19 mai la Facultatea de Automatică și Calculatoare din cadrul Politehnicii, Bucuresti și se va întinde pe parcursul a aproximativ 7 ore cu pauze, în fiecare zi. Pentru mai multe detali, consultă programul.

Vor fi trecute în revistă noțiuni din domenii precum sisteme de operare, rețele de calculatoare, web ori inteligență artificială.

start.txt · Last modified: 2013/05/13 11:47 by emma.sevastian